Trustpilots Shopify-integration: Lägg till fler språk

Denna funktion ingår i Free-paketet. Kom igång nu

Om din Shopify-webbutik bedriver försäljning på flera språk kan du konfigurera olika mallar för specifika språk.

Så här går du till väga:

1. Logga in på Shopify och klicka på Apps-fliken i menyn till vänster. Välj Trustpilot Reviews.
  2. Skrolla ner till Multi-language option under Invitation settings.
  3. Klicka på Edit under Invitation templates.
  4. Klicka på Add another language under Service reviews eller Product reviews. Välj ett alternativ från din butiks publicerade språk och välj därefter en mall för språket i rullgardinsmenyn.
  5. Klicka på Save.