Dela ditt betyg och dina omdömen på Pinterest

Med vår funktion "Anslut och dela" kan du dela ditt stjärnbetyg och dina omdömen direkt på Pinterest. Du kan publicera ett inlägg en gång eller välja att automatiskt publicera uppdateringar med jämna mellanrum.

Så här kopplar du ihop Trustpilot med ditt Pinterest-konto

1. Logga in på ditt företagskonto och klicka på Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.
  2. Klicka på Fortsätt med Pinterest och logga in på ditt Pinterest-konto.

Obs: Om du redan har anslutit till Facebook eller Twitter kommer alternativet att ansluta till Pinterest att finnas under Var vill du publicera inlägget?

1. Klicka på Ge åtkomst för att slutföra.

Du kommer att omdirigeras till ditt företagskonto på Trustpilot. Nu är ditt Pinterest-konto anslutet, och du kan dela ditt betyg eller omdöme på din sida.

Dela betyg

1. Gå till ditt företagskonto och klicka på Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.
  2. Under Skapa ett inlägg väljer du Dela betyg. Välj vilket språk du vill att inlägget ska vara på.
  3. Under Var vill du publicera inlägget? väljer du vilken sida du vill publicera inlägget på.
  4. Klicka på Publicera på Pinterest för att dela ditt betyg.

Dela omdömen

Obs: Denna funktion är endast tillgänglig för dig som har Convert-tillägget.

1. Gå till ditt företagskonto och klicka på Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.
  2. Under Skapa ett inlägg väljer du Dela omdömen. Anpassa ditt inlägg genom att välja bakgrund och språk.
  3. Under Var vill du publicera inlägget? väljer du vilken sida du vill publicera inlägget på.
  4. Under Vilka omdömen vill du publicera? kan du välja ett eller flera alternativ.

Obs: Om dina kunder inte lämnat några omdömen som du kan dela än, kan du istället dela ett inlägg där du ber dem lämna ett omdöme om ditt företag.

1. Klicka på Publicera på Pinterest för att dela ditt omdöme.

Publicera automatiskt

1. Gå till ditt företagskonto och klicka på Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.
  2. Under Dela betyg eller Dela omdömen finns en rulllgardinsmeny där du kan välja automatisk publicering.
  3. Under Hur ofta vill du att vi publicerar ett inlägg? väljer du hur ofta du vill att dina automatiska inlägg ska publiceras.

Obs: Om du har mindre än 50 omdömen kan du välja efter hur många omdömen du vill att Trustpilot ska börja publicera automatiskt.

Visa hur inläggen presterar

Du kan se hur dina inlägg har presterat under de senaste 30 dagarna.

Gå till ditt företagskonto och klicka på Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.

• Klicka på Visningar för att se hur många gånger alla inlägg som publicerats på dina olika plattformar har visats.
  • Klicka på Reaktioner för att se hur många reaktioner alla inlägg som publicerats på dina olika plattformar har fått.
  • Klicka på Kommentarer för att se antalet kommentarer alla inlägg som publicerats på dina olika plattformar har fått.

Ta bort kopplingen till Trustpilot från ditt Pinterest-konto

1. Från din Pinterest-sida, går du till Settings > Security and logins.
  2. I Security and logins, under Apps logins, navigerar du till Trustpilot.
  3. Klicka på Revoke Access.