Dela ditt betyg och dina omdömen på Facebook och Instagram

Med vår funktion "Anslut och dela" kan du dela ditt stjärnbetyg och dina omdömen direkt på Facebook och Instagram. Du kan publicera ett inlägg en gång eller välja att publicera uppdateringar automatiskt med jämna mellanrum.

För att dela inlägg på Instagram måste du ansluta till Facebook-kontot som är länkat till ditt företagskonto för Instagram.

Anslut ditt Facebook-konto

1. Gå till ditt företagskonto och välj Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.
  2. Klicka på Fortsätt med Facebook och logga in på ditt konto.

Obs: Om du redan har anslutit till Twitter kommer alternativet att ansluta till Facebook att finnas under Var vill du publicera inlägget?.

1. Välj den Instagram- eller Facebook-sida som du vill ansluta till och klicka sedan på Nästa.
  2. Klicka på Klar för att slutföra.

Du kommer att omdirigeras till ditt företagskonto på Trustpilot. Nu är ditt Facebook-konto anslutet, och du kan dela ditt betyg eller dina omdömen på din sida.

Dela betyg

1. Gå till ditt företagskonto och välj Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.
  2. Under Skapa ett inlägg väljer du Dela betyg. Anpassa ditt inlägg genom att välja inläggets språk och tala om för oss om du vill ha med en länk till din Trustpilot-profil i bildtexten.
  3. Under Var vill du publicera inlägget? väljer du vilken sida du vill publicera inlägget på.
  4. Klicka på Publicera på Facebook/Instagram för att dela ditt betyg.

Dela omdömen

Obs: Denna funktion är endast tillgänglig för dig som har Convert-tillägget.

1. Gå till ditt företagskonto och välj Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.
  2. Under Skapa ett inlägg väljer du Dela omdömen. Anpassa ditt inlägg genom att välja inläggets bakgrund, språk och tala om för oss om du vill ha med en länk till din Trustpilot-profil i bildtexten.
  3. Under Var vill du publicera inlägget? väljer du vilken sida du vill publicera inlägget på.
  4. Välj ett eller flera alternativ under Vilka omdömen vill du publicera?.

Obs: Om du inte har fått några omdömen som du kan dela än, kan du istället dela ett inlägg där du ber dina kunder att lämna ett omdöme om ditt företag.

1. Klicka på Publicera på Facebook/Instagram för att dela ditt omdöme.

Publicera automatiskt

1. Gå till ditt företagskonto och välj Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.
  2. Under Dela betyg eller Dela omdömen aktiverar du Publicera automatiskt.
  3. Under Hur ofta vill du att vi publicerar ett inlägg? väljer du hur ofta du vill att dina automatiska inlägg ska publiceras.

Obs: Om du har mindre än 50 omdömen kan du välja när du vill att Trustpilot ska börja publicera automatiskt.

Visa hur inläggen presterar

Du kan se hur dina inlägg har presterat under de senaste 30 dagarna.

Gå till ditt företagskonto och välj Visa upp omdömen > Dela i sociala medier > Anslut och dela.

• Klicka på Visningar för att se hur många gånger alla inlägg som publicerats på dina olika plattformar har visats.
  • Klicka på Reaktioner för att se hur många reaktioner alla inlägg som publicerats på dina olika plattformar har fått.
  • Klicka på Kommentarer för att se antalet kommentarer alla inlägg som publicerats på dina olika plattformar har fått.

Ta bort kopplingen till Trustpilot från ditt Facebook-konto

1. Från din Facebook-sida, går du till Konto > Inställningar och sekretess > Inställningar.
  2. I inställningarna väljer du Företagsintegrationer och markerar sedan kryssrutan bredvid Trustpilot App.
  3. Klicka på Ta bort.