Så raderar du Trustpilots Zendesk-integration

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

Om du inte längre vill använda vår Zendesk-integration, kan du följa instruktionerna i den här artikeln för att koppla från och radera integrationen.

Avinstallera integrationen

Om du väljer att avinstallera integrationen kommer tillhörande konton att raderas. Uppgifter från ärenden såsom omdömen och svar, kommer däremot inte att raderas.

1. Gå till Zendesk och klicka på Zendesk Products-ikonen. Det är den med 4 rutor bredvid din profilbild. Välj Admin Center.
  2. Expandera rullgardinsmenyn som heter Apps and integrations. Under Apps klickar du på Zendesk Support apps.
  3. Håll muspekaren över Trustpilot-integrationen, klicka på hjulet och sedan på Uninstall.

Om du ångrar dig och vill lägga till integrationen igen, hittar du instruktioner här.

Föregående: Trustpilots Zendesk-integration: Besvara omdömen