Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Lägg till en TrustBox

Kom igång nu

Med vår OpenCart 3.0-integration kan du enkelt lägga till flera TrustBox-widgetar, automatisera din omdömesinsamling och bjuda in kunder till att skriva omdömen. I den här artikeln går vi igenom hur du lägger till en TrustBox.

Genom att lägga till en TrustBox i din OpenCart-butik kan du enkelt visa upp dina omdömen. Allt du behöver göra är att installera vår integration och konfigurera dina omdömesinbjudningar.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Denna artikel är för OpenCart version 3.0. Om du använder versionerna 2.0-2.2x eller 2.3x kan du istället läsa vår artikel för dessa versioner.

Lägg till en TrustBox

Du kan lägga till flera TrustBox-widgets på din webbsida med din OpenCart-integration.

1. På OpenCart går du till Trustpilot. Klicka på TrustBox.
  2. Under Choose a TrustBox, väljer du TrustBoxen och layouten som du vill använda.
  3. Under Preview on, väljer du vilken sida som du vill visa TrustBoxen på. Du kan sedan förhandsgranska TrustBoxen genom att dra och släppa den på din webbsida.
  4. Det finns flera konfigurationsalternativ för din TrustBox. Om du är nöjd med positioneringen och konfigurationen av din TrustBox klickar du på Publish changes.

Radera en TrustBox

Om du vill ta bort en TrustBox för du markören över TrustBoxen och klickar på papperskorgen. Genom att använda rullgardinsmenyn för papperskorgen så kan du också välja att ta bort opublicerade TrustBoxar genom Delete unpublished TrustBoxes eller välja att ta bort alla Trustboxar från webbsidan genom Delete all TrustBoxes from website . Välj vad du vill göra, och klicka sedan på Publish changes.

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.

Föregående Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Skicka omdömesinbjudningar

Nästa Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Hantera flera webbutiker