Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Skicka omdömesinbjudningar

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Kom igång nu

Med Trustpilots OpenCart 3.0-integration kan du enkelt automatisera din insamling av företags- och produktomdömen, skicka omdömesinbjudningar och lägga till flera TrustBox-widgetar. I den här artikeln går vi igenom hur du skickar omdömesinbjudningar.

För att kunna skicka omdömesinbjudningar via OpenCart behöver du först installera vår integration.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Denna artikel är för OpenCart version 3.0. Om du använder versionerna 2.0-2.2x eller 2.3x kan du istället läsa motsvarande artikel för dessa versioner.

Konfigurera inbjudningar

En beställning från din OpenCart-webbutik utlöser automatiskt ett mejl till kunden med en inbjudan till att skriva ett företagsomdöme om ditt företag på Trustpilot. Så här konfigurerar du inbjudan:

1. På OpenCart går du till Trustpilot. Klicka på Invitations.
  2. Konfigurera din Invitation Trigger genom att välja mellan två alternativ. Välj Order confirmed om du vill att inbjudningar ska skickas till dina kunder när deras beställning bearbetas. Välj Order completed om du vill att inbjudningar ska skickas till dina kunder först när beställningen är avklarad.
  3. Du kan också anpassa ytterligare inställningar under Sender name, Reply-to email, Trustpilot website och Send delay. Du kan även välja e-postmall och språk.
  4. Klicka på Save changes för att spara inställningarna.

Inkludera produktomdömesinbjudningar

Om du använder dig av Trustpilots produktomdömen för ditt företag kan du slå på alternativet att inkludera dem i dina omdömesinbjudningar.

1. På OpenCart går du till Trustpilot. Klicka på Product Reviews.
  2. Använd on/off-knappen Enable to start getting product reviews under Turn product review invitations on för att aktivera produktomdömesinbjudningar
  3. Fyll i fälten SKU (Stock Keeping Unit), GTIN (Global Trade Item Number) och MPN (Manufacturer Part Number). Dessa fält är valfria.
  4. Klicka på Save changes.

Bjud in kunder

Du kan bjuda in kunder från den senaste veckan upp till de senaste 6 månaderna.

1. På OpenCart går du till Trustpilot. Klicka på Past Orders.
  2. Välj önskad tidsperiod under Select all your orders from the past.
  3. Klicka på Sync up orders för att spara.

Nu kan du lägga till en TrustBox för att enkelt visa upp dina omdömen i din OpenCart-butik.

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.

Föregående Installera Trustpilots OpenCart 3.0-integration

Nästa: Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Lägg till en TrustBox