Radera Trustpilots OpenCart 3.0-integration

Kom igång nu

Om du inte längre vill använda vår integration med OpenCart 3.0, kan du följa instruktionerna i den här artikeln för att koppla från eller radera integrationen.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Denna artikel är för OpenCart version 3.0. Om du använder versionerna 2.0-2.2x eller 2.3x kan du istället läsa vår artikel för dessa versioner.

Koppla från integrationen

Du kan koppla från integrationen när du vill. Följ nedanstående steg:

1. På OpenCart går du till Trustpilot. Klicka på Settings.
  2. Klicka på Clear the Integration Key, och klicka sedan på Save changes.

Radera integrationen:

Om du vill radera integrationen:

1. På OpenCart går du till Extensions > Installer.
  2. Leta fram Trustpilot-filen under Install History. Klicka på papperskorgen under kolumnen Action.

Om du ångrar dig och vill lägga till integrationen igen, hittar du instruktioner här

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.

Föregående Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Hantera flera webbutiker