Radera Trustpilots BigCommerce-integration

Kom igång nu

Om du inte längre vill använda vår BigCommerce-integration, kan du följa instruktionerna i den här artikeln för att koppla från eller radera integrationen.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Koppla från integrationen

Om du inte längre vill använda integrationen, kan du koppla från den genom att:

1. Logga in på BigCommerce och gå till Apps > Trustpilot Reviews.
  2. Klicka på Clear the Integration Key under Settings. Klicka därefter på Save changes.

Radera integrationen

Om du vill radera integrationen:

1. Logga in på BigCommerce och gå till Apps > My Apps.
  2. Hitta Trustpilot Reviews och klicka sedan på Uninstall.

Om du ångrar dig och vill lägga till integrationen igen, hittar du instruktioner här

Föregående: Trustpilots BigCommerce-integration: Lägg till en TrustBox