Trustpilots BigCommerce-integration: Lägg till en TrustBox

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Med vår BigCommerce-integration kan du lägga till flera TrustBox-widgetar, automatisera din omdömesinsamling och bjuda in kunder till att skriva omdömen. I den här artikeln går vi igenom hur du lägger till en TrustBox.

Genom att lägga till en TrustBox i din BigCommerce-butik kan du enkelt visa upp dina omdömen. Allt du behöver göra är att installera vår BigCommerce-integration och konfigurera dina omdömesinbjudningar.

Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Lägg till en TrustBox

Med BigCommerce-integrationen kan du lägga till flera TrustBox-widgetar på dina webbsidor.

1. Logga in på BigCommerce och gå till Apps > Trustpilot Reviews. Klicka på TrustBox.
    2. Klicka på Try it out. Välj den Trustbox som du vill använda.
    3. Välj vilken sida du vill placera Trustboxen på. Du kan sedan förhandsgranska TrustBoxen genom att dra och släppa den på din webbsida.
    4. När du är nöjd med positioneringen och konfigurationen av din TrustBox klickar du på Publish changes.

Radera en TrustBox

Om du vill radera en TrustBox från din sajt:

1. För markören över TrustBoxen och klicka på papperskorgsikonen till höger. Klicka på Publish changes.
  2. En popup kommer att visas för att upplysa dig om att ändringarna har gjorts. Klicka på Done.

Föregående Trustpilots BigCommerce-integration: Skicka omdömesinbjudningar

Nästa Radera Trustpilots BigCommerce-integration