Radera Trustpilots PrestaShop-integration

Denna funktion ingår i paketen Free, Plus, Premium, Advanced och Enterprise.

Om du inte längre vill använda vår PrestaShop-integration, kan du följa instruktionerna i den här artikeln för att koppla från eller radera integrationen.

Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Koppla från integrationen

Om du inte längre vill använda integrationen, kan du koppla från den genom att:

1. Logga in på PrestaShop och klicka på Trustpilot-fliken i menyn till vänster.
  2. Klicka på Clear the Integration Key under Settings. Klicka därefter på Save changes.

Radera integrationen

Om du vill radera integrationen:

1. Logga in på PrestaShop och gå till Modules > Module Manager.
  2. Hitta Trustpilot Reviews och klicka på symbolen bredvid Configure.
  3. Klicka på Uninstall.

Om du ångrar dig och vill lägga till integrationen igen, hittar du instruktioner här.

Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.

Föregående Trustpilots PrestaShop-integration: Hantera flera webbutiker