Trustpilots PrestaShop-integration: Skicka omdömesinbjudningar

Denna funktion ingår i paketen Free, Plus, Premium, Advanced och Enterprise.

Med Trustpilots PrestaShop-integration kan du enkelt automatisera din insamling av företags- och produktomdömen, skicka omdömesinbjudningar och lägga till flera TrustBox-widgetar. I den här artikeln går vi igenom hur du skickar omdömesinbjudningar.

För att kunna konfigurera dina omdömesinbjudningar behöver du först installera vår PrestaShop-integration.

Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Konfigurera inbjudningar

En beställning från din PrestaShop-butik utlöser automatiskt ett e-mail till kunden med en inbjudan till att skriva ett omdöme om ditt företag på Trustpilot. Så här konfigurerar du dina inbjudningar:

1. Logga in på PrestaShop och gå till Modules > Module Manager. Klicka på Trustpilot-fliken under More i menyn till vänster. Välj Invitations.
  2. Konfigurera din Invitation trigger genom att välja mellan två alternativ. Välj Order confirmed om du vill att inbjudningar ska skickas till dina kunder när deras beställning bearbetas. Välj Order completed om du vill att inbjudningar ska skickas till dina kunder först när beställningen är avklarad.
  3. Du kan också anpassa ytterligare inställningar under Sender name, Reply-to email, Trustpilot website, Send delay, Language of email template, och Email template.
  4. Klicka på Spara ändringar.

Inkludera produktomdömesinbjudningar

Om ditt företag använder produktomdömen, kan du välja att inkludera dessa i dina omdömesinbjudningar.

1. Logga in på PrestaShop och gå till Modules > Module Manager. Klicka på Trustpilot-fliken under More i menyn till vänster. Välj Product Reviews.
  2. Använd on/off-knappen Enable to start getting product reviews under Turn product review invitations on för att aktivera produktomdömesinbjudningar.
  3. Fyll i fälten SKU (Stock Keeping Unit), GTIN (Global Trade Item Number) och MPN (Manufacturer Part Number). Dessa fält är valfria.
  4. Klicka på Spara ändringar.

Bjud in kunder

Du kan bjuda in kunder från den senaste veckan upp till de senaste 6 månaderna.

1. Logga in på PrestaShop och gå till Modules > Module Manager. Klicka på Trustpilot-fliken under More i menyn till vänster. Välj Past Orders.
  2. Välj önskad tidsperiod under Select all your orders from the past.
  3. Klicka på Sync up orders för att spara.

Nu kan du lägga till en TrustBox för att enkelt visa upp dina omdömen i din PrestaShop-butik.

Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.

Föregående Installera Trustpilots PrestaShop-integration

Nästa Trustpilots PrestaShop-integration: Lägg till en TrustBox