Radera Trustpilots WooCommerce-integration

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Om du inte längre vill använda vår WooCommerce-integration, kan du följa instruktionerna i den här artikeln för att koppla från eller radera integrationen.

Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Koppla från integrationen

Om du inte längre vill använda integrationen, kan du koppla från den genom att:

1. Logga in på WooCommerce och klicka på Trustpilot-fliken.
  2. Klicka på Clear the Integration Key under Settings. Klicka därefter på Save changes.

Radera integrationen

Om du vill radera integrationen:

1. Logga in på WooCommerce och gå till Plugins.
  2. Hitta Trustpilot Reviews. Klicka på Deactivate och därefter på Delete.

Om du ångrar dig och vill lägga till integrationen igen, hittar du instruktioner här

Föregående: Trustpilots Woocommerce-integration: Lägg till en TrustBox