Trustpilots WooCommerce-integration: Lägg till en TrustBox

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Med vår WooCommerce-integration kan du enkelt lägga till flera TrustBox-widgetar, bjuda in kunder till att skriva omdömen samt automatisera din insamling av företags- och produktsomdömen. Här nedan går vi igenom hur du lägger till en TrustBox.

Genom att lägga till en TrustBox i din WooCommerce-butik kan du enkelt visa upp dina omdömen. Allt du behöver göra är att installera vår WooCommerce-integration och konfigurera dina omdömesinbjudningar.

Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Lägg till en TrustBox

Med WooCommerce-integrationen kan du lägga till flera TrustBox-widgetar på dina webbsidor.

1. Logga in på WooCommerce och klicka på Trustpilot-fliken i menyn till vänster.
  2. Klicka på TrustBox-fliken i den övre menyn.
  1. Välj den TrustBox och layout som du vill använda.
  2. Välj vilken sida du vill placera Trustboxen på. Du kan sedan förhandsgranska TrustBoxen genom att dra och släppa den på din webbsida.
  3. Om du är nöjd med positioneringen och konfigurationen av din TrustBox klickar du på Publish changes.

Radera en TrustBox

Om du vill radera en TrustBox från din sajt:

1. För markören över TrustBoxen och klicka på papperskorgsikonen till höger. Klicka på Publish changes.
  2. En popup kommer att visas för att upplysa dig om att ändringarna har gjorts. Klicka på Done.

Föregående Trustpilots WooCommerce-integration: Skicka omdömesinbjudningar

Nästa Radera Trustpilots WooCommerce-integration