Trustpilots Shopify-integration: Skicka omdömesinbjudningar

Kom igång nu

Med vår Shopify-integration kan du enkelt bjuda in kunder till att skriva omdömen, automatisera din insamling av företags- och produktomdömen samt lägga till flera TrustBox-widgetar. I den här artikeln går vi igenom hur du konfigurerar omdömesinbjudningar och bjuder in dina kunder.

För att kunna konfigurera dina omdömesinbjudningar behöver du först installera vår Shopify-integration.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Konfigurera inbjudningar

En beställning från din Shopify-webbutik utlöser automatiskt ett e-mail till kunden med en inbjudan till att skriva ett företagsomdöme på Trustpilot. Så här konfigurerar du dina inbjudningar:

1. Logga in på Shopify och klicka på Apps-fliken i menyn till vänster. Välj Trustpilot Reviews.
  2. Under Invitations konfigurerar du Invitation trigger genom att välja mellan två inbjudningsalternativ. Välj Order confirmed om du vill att inbjudningar ska skickas till dina kunder när deras beställning bearbetas. Välj Order completed om du vill att inbjudningar ska skickas till dina kunder först när beställningen är avklarad.
  3. Du kan också anpassa ytterligare inställningar under Sender name, Reply-to email, Trustpilot website, och Send delay.
  4. Klicka på Spara ändringar.

Inkludera produktomdömesinbjudningar

Om du använder dig av Trustpilots produktomdömen för ditt företag, kan du välja att inkludera dem i dina omdömesinbjudningar.

1. Logga in på Shopify och klicka på Apps-fliken i menyn till vänster. Välj Trustpilot Reviews.
  2. Använd on/off-knappen Enable to start getting product reviews under Product Reviews för att aktivera produktomdömesinbjudningar.
  3. Fyll i fälten SKU (Stock Keeping Unit), GTIN (Global Trade Item Number) och MPN (Manufacturer Part Number). Dessa fält är valfria.
  4. Klicka på Save changes.

Bjud in kunder

Du kan bjuda in kunder från den senaste veckan upp till de senaste 6 månaderna.

1. Logga in på Shopify och klicka på Apps-fliken i menyn till vänster. Välj Trustpilot Reviews.
  2. Välj önskad tidsperiod under Past Orders > Select all orders from the past.
  3. Klicka på Synchronize för att spara.

Nu kan du lägga till en TrustBox för att enkelt visa upp dina omdömen i din Shopify-butik.

Föregående Installera Trustpilots Shopify-integration

Nästa Trustpilots Shopify-integration: Lägg till en TrustBox