Radera Trustpilots Shopify-integration

Kom igång nu

Om du inte längre vill använda vår Shopify-integration, kan du följa instruktionerna i den här artikeln för att koppla från eller radera integrationen.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Koppla från integrationen

Om du inte längre vill använda integrationen, kan du koppla från den genom att:

1. Logga in på Shopify och klicka på Apps-fliken i menyn till vänster. Välj Trustpilot Reviews.
  2. Klicka på Clear the Integration Key under Settings. Klicka därefter på Save changes.

Radera integrationen

Om du vill radera integrationen:

1. Logga in på Shopify och klicka på Apps-fliken i menyn till vänster.
  2. Hitta Trustpilot Reviews. Klicka på Delete.

Om du ångrar dig och vill lägga till integrationen igen, hittar du instruktioner här

Föregående Trustpilots Shopify-integration: Hantera flera webbutiker