Trustpilots Shopify-integration: Lägg till en TrustBox

Kom igång nu

Med vår Shopify-integration kan du enkelt lägga till flera TrustBox-widgetar, bjuda in kunder till att skriva omdömen samt automatisera din insamling av företags- och produktsomdömen. I den här artikeln går vi igenom hur du gör för att lägga till eller radera en TrustBox.

Genom att lägga till en TrustBox i din Shopify-butik kan du enkelt visa upp dina omdömen. Allt du behöver göra är att installera vår Shopify-integration och konfigurera dina omdömesinbjudningar.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Lägg till en TrustBox

Med Shopify-integrationen kan du lägga till flera TrustBox-widgetar på dina webbsidor.

Obs: Om du har mer än en butiksanslutning kan du inte lägga till din TrustBox genom att dra och släppa den på din webbsida. Du behöver då lägga till Trustboxens kod manuellt. Här kan du läsa om hur du gör detta.

1. Logga in på Shopify och klicka på Apps-fliken i menyn till vänster. Välj Trustpilot Reviews.
  2. Klicka på TrustBox-fliken i den övre menyn och välj sedan Try it out. Detta öppnar ett nytt fönster med en lista över TrustBoxar och en förhandsgranskning av din webbutik.
  3. Lägg till TrustBoxar genom att dra och släppa dem på förhandsgranskningen av din webbsida. Du kan placera TrustBoxar på din målsida, kategorisida eller produktsida. (Om du vill placera en TrustBox på en annan sida klickar du på Add a new page och anger sedan den specifika webbadressen.)
  4. Du kan konfigurera TrustBoxen genom att föra muspekaren över den och klicka på Customize.
  5. Om du är nöjd med positioneringen av din TrustBox klickar du på Publish changes.

Radera en TrustBox

Om du vill radera en TrustBox från din sajt:

1. För markören över TrustBoxen och klicka på papperskorgsikonen till höger. Klicka på Publish changes.
  2. En popup kommer att visas för att upplysa dig om att ändringarna har gjorts. Klicka på Done.

Föregående Trustpilots Shopify-integration: Skicka omdömesinbjudningar

Nästa Trustpilots Shopify-integration: Hantera flera webbutiker