Boosta din webbsidas SEO med hjälp av TrustBoxar för platsomdömen

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Location Reviews.

Skaffa modulen

Maximera värdet av dina TrustBoxar för platsomdömen genom att fylla dem med lokal företagsinformation, så att du kan sticka ut i lokala sökresultat på Google.

När du installerar en TrustBox-widget på din webbsida för att framhäva dina platsomdömen, har du möjlighet att lägga till en platskod för att boosta din lokala SEO.

Fördelar

När du lägger till din lokala företagsinformation (t.ex. adress, telefonnummer) i din widgets kod ökar chanserna att:

• Din lokala företagsplats får sin egen faktaruta på Google.
  • Din webbsida syns i lokala sökresultat på Google och Google Maps.

Obs: Dessa fördelar är helt och hållet upp till Google. Även om du följer alla deras riktlinjer är det fortfarande upp till Google att besluta om ditt företag syns i lokala sökresultat och får en faktaruta.

Så boostar du din lokala SEO

1. Följ dessa steg för att konfigurera en TrustBox-widget.
  2. När du har konfigurerat din TrustBox, aktiverar du Inkludera platskoden för att boosta din lokala SEO med on/off-knappen. På så vis läggs en kod med din lokala företagsinformation till i din widget.

1. Repetera processen för alla dina TrustBoxar för platsomdömen.