Boosta din lokala SEO med lokala TrustBoxar

Maximera värdet av Trustpilots lokala TrustBoxar genom att fylla dem med lokal företagsinformation så att du kan sticka ut i lokala sökresultat på Google.

Genom att installera en lokal TrustBox på din webbsida kan du visa upp dina olika företagsplatsers senaste omdömen, TrustScore och stjärnbetyg.

Lägg till din lokala företagsinformation (t.ex. adress, telefonnummer) i din widgets kod och öka chanserna att:

• Din lokala företagsplats får sin egen faktaruta på Google.
  • Din lokala webbsida syns i lokala sökresultat på Google och Google Maps.

Obs: Dessa fördelar är helt och hållet upp till Google. Även om du följer alla deras riktlinjer är det fortfarande upp till Google att besluta om ditt företag syns i lokala sökresultat och får en faktaruta.

1. När du konfigurerar dina TrustBoxar för företagsomdömen, se till att aktivera Inkludera platskoden för att boosta din lokala SEO med on/off-knappen. På så vis läggs en kod med din lokala företagsinformation till i din widget. Include_location_code_to_boost_local_SEO.png
  2. Installera din TrustBox enligt vår guide, genom att välja din plats när du konfigurerar din TrustBox.
  3. Repetera processen för alla dina lokala TrustBoxar för företagsomdömen