​Trustpilots Slack-integration

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

Uppgradera nu

Integrera Slack med Trustpilot för att effektivisera din kundservice. Ta emot, sortera och svara på alla dina omdömen från Slack utan att logga in på Trustpilot och utan att ändra ditt arbetsflöde. I den här artikeln går vi igenom hur du skapar och hanterar integrationen.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig.

Skapa integrationen

1. Gå in på ditt företagskonto och navigera till Integrationer > Kundsupport. Klicka på Slack.
  2. På nästa sida klickar du på Add to Slack.

1. Granska behörigheterna. Välj eller skapa en kanal för Trustpilot att ansluta till. Kom ihåg att bjuda in @trustpilot om det är en privat kanal. Klicka på Allow. Du kommer att se bekräftelsemeddelande.

Konfigurera integrationen

När installationen har slutförts kommer du få ett Slack-meddelande från Trustpilot under Apps såväl som ett meddelande på den anslutna kanalen om att integrationen har lagts till. Härifrån kan du ändra dina inställningar.

Obs: Du kan behöva hjälp av en utvecklare med detta. Trustpilot har skapat resurser på Github som kan hjälpa dig.

Svara på omdömen

1. Från ditt Slack-konto går du till kanalen som är ansluten till Trustpilot.
  2. Ange /trustpilot settings eller /trustpilot feed-kommandot för att komma igång. Ändra inställningarna för att passa dig.

1. Ange ett kommando för att se dina omdömen. Till exempel så kommer /trustpilot latest visa dina senaste obesvarade omdömen, och /trustpilot 5 stars kommer att visa alla omdömen med 5 stjärnor.
  2. I omdömet som visas klickar du på Reply. Ange ditt svar i dialogrutan, och tryck sedan på returtangenten eller klicka på Send Message.

Koppla från integrationen

1. Gå in på ditt Slack-konto och navigera till Apps > Trustpilot. Klicka på informationsikonen i det övre högra hörnet. Klicka på More, och från rullgardinsmenyn väljer du sedan Configuration.

1. Under Authorizations letar du fram dina auktoriseringar och klickar på Revoke. Klicka på Revoke en gång till i bekräftelserutan för att bekräfta. Upprepa detta steg för alla dina auktoriseringar.

Ta bort integrationen

Om du är administratör för ditt företags Slack-konto kan du ta bort integrationen helt.

1. Gå in på ditt Slack-konto och navigera till Apps > Trustpilot. Klicka på informationsikonen i det övre högra hörnet. Klicka på More, och från rullgardinsmenyn väljer du sedan Configuration.
  2. Skrolla ner och klicka på Remove App. Klicka på Remove App en gång till i bekräftelserutan för att ta bort appen.

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.