Trustpilots analysverktyg: Benchmark

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

If you're based in the USA, this feature is included in the Premium, Advanced, and Enterprise plans.

Benchmark är vårt analysverktyg som låter dig göra jämförelser mellan ditt eget företag och andra företag, inne på ditt företagskonto. I den här artikeln kan du läsa om hur du lägger till andra företag på instrumentpanelen i Benchmark för att börja jämföra resultat.

All information som finns i Benchmark är information som är offentligt tillgänglig på Trustpilot. Möjligheten att jämföra med andra företag är endast till för ditt företags interna bruk och får inte lov att användas externt på något sätt.

Jämför ditt företag med andra

För att jämföra ditt företag med andra behöver du först lägga till andra företag på din instrumentpanel i Benchmark.

1. Logga in på ditt företagskonto och gå till Analysverktyg > Resultat > Benchmark
  2. Klicka på Lägg till ett företag och skriv in namnet på företaget som du vill lägga till på instrumentpanelen. Välj företagsnamnet från rullgardinsmenyn.
  3. Du kan nu jämföra ditt företag med andra baserat på mätvärden som TrustScore och stjärnbetyg, kategorier, status på Trustpilot, land och antal omdömen. Du kan också klicka på företagens domännamn för att besöka deras företagsprofil på Trustpilot, eller ändra ordningen genom att dra i elementen.
  4. Om du vill ta bort ett företag från instrumentpanelen klickar du på X i det övre hörnet av informationsrutan.

Du kan jämföra upp till nio företag åt gången.

Föregående Trustpilots analysverktyg: Svarsdata