Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Så skickar du företags- och produktomdömesinbjudningar separat

Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Förbättra dina produktomdömens konverteringsgrad genom att skicka separata inbjudningar för företags- och produktomdömen.

Bjuder du in dina kunder till att lämna både företags- och produktomdömen via en och samma e-mailinbjudan? Om så är fallet rekommenderar vi att du börjar skicka två separata inbjudningar. Skicka först en företagsomdömesinbjudan, och följ sedan upp med en produktomdömesinbjudan en vecka senare. Företag som använder denna metod samlar i genomsnitt in 45 % fler produktomdömen än företag som använder en och samma inbjudan för att be om båda typerna av omdömen.

Det är enkelt att ställa in separata företags- och produktomdömesinbjudningar:

Så här ställer du in separata omdömesinbjudningar

1. Gå till ditt företagskonto > Samla in omdömen > Inbjudningsinställningar >Timing och frekvens
  2. Välj Som en separat inbjudan efter företagsomdömesinbjudan under Skicka en produktomdömesinbjudan.
  3. Ange den fördröjning mellan företags- och produktomdömesinbjudan som passar ditt företag bäst, eller behåll standardfördröjningen på 7 dagar.
  4. Klicka på Spara ändringar.

Inställning av fördröjning

Standardfördröjningen mellan företags- och produktomdömesinbjudan är 7 dagar. I de flesta fall är detta tillräckligt med tid för att dina kunder ska kunna skriva ett informativt omdöme om sin upplevelse. Om standardfördröjningen inte passar ditt företags produkter, kan du anpassa fördröjningen.

Så här ändrar du fördröjningen

1. Gå till ditt företagskonto > Samla in omdömen > Inbjudningsinställningar >Timing och frekvens
  2. Välj Som en separat inbjudan efter företagsomdömesinbjudan under Skicka en produktomdömesinbjudan.
  3. Anpassa antalet dagar efter vad som passar ditt företag bäst.
  4. Klicka på Spara ändringar.

Välj en e-mail-mall

Gå till Inbjudningsinställningar > E-mailinställningar och välj den mall du vill använda för produktomdömesinbjudningar:

• Om du redan använder en Trustpilot-mall som är optimerad för produktomdömen, behöver du inte göra något.
  • Om du använder en anpassad mall för dina företagsomdömesinbjudningar, kan du också välja att använda en anpassad mall för dina produktomdömesinbjudningar.