Introduktion till TrustBoxar

Kom igång nu

Om du vill visa upp ditt företags Trustpilot-omdömen kan du använda dig av våra TrustBoxar för att visa dina omdömen på din webbsida eller i din marknadsföring. I denna artikel kan du läsa mer om våra TrustBoxar.

Vad är en TrustBox?

TrustBoxar är integrerade widgets som låter dig visa dina kunders feedback direkt på din webbsida eller i din marknadsföring. Med TrustBoxar kan du visa upp dina omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg.

TrustBoxar är optimerade för mobiler och kräver lite tekniskt kunnande för att konfigurera.

Obs: Vissa TrustBoxar är enbart tillgängliga för betalande Trustpilot-kunder.

Fördelar:

Öka konvertering: Öka dina kunders köpvilja och validering när de besöker din webbsida.

Bättre kundnöjdhet: Att visa kunders feedback kan öka kundlojaliteten

Var hittar jag TrustBoxar?

När du går in på ditt företagskonto så kan du se alla våra tillgängliga TrustBoxar i TrustBox-biblioteket. Här kan du lära dig mer om deras alternativ, funktioner och föreslagna placeringar, så att du kan välja vad som fungerar bäst för din verksamhet.

Om du inte har konfigurerat TrustBoxar och vill komma igång klickar du här