Introduktion till TrustBoxar

Kom igång nu

Om du vill visa upp ditt företags Trustpilot-omdömen kan du använda dig av våra TrustBoxar för att visa dina omdömen på din webbsida eller i din marknadsföring. I denna artikel kan du läsa mer om våra TrustBoxar.

Vad är en TrustBox?

TrustBoxar är integrerade widgets som låter dig visa dina kunders feedback direkt på din webbsida eller i din marknadsföring. Med TrustBoxar kan du visa upp dina omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg.

TrustBoxar är optimerade för mobiler och kräver lite tekniskt kunnande för att konfigurera.

Obs: Vissa TrustBoxar är enbart tillgängliga via våra betalpaket.

Fördelar:

Öka konvertering: Öka dina kunders köpvilja och validering när de besöker din webbsida.

Bättre kundnöjdhet: Att visa kunders feedback kan öka kundlojaliteten

Var hittar jag TrustBoxar?

Du hittar alla våra tillgängliga TrustBoxar i vårt TrustBox-bibliotek. Här kan du lära dig mer om deras alternativ, funktioner och föreslagna placeringar så att du kan välja en TrustBox som passar just ditt företag.

Lägg till din TrustBox

Du kan lägga till din TrustBox på flera olika sätt, beroende på hur du ska använda den. Kolla in våra guider här nedan för respektive användningsområde.

Så lägger du till en TrustBox på en webbsida

Så lägger du till en TrustBox Signature i dina e-mail

Så här lägger du till TrustBox Newsletter i dina e-mailkampanjer

Så lägger du till en TrustBox i en single-page application

Så lägger du till en TrustBox med Google Tag Manager

Lägg till en TrustBox i din mobilapp för iOS eller Android