​Trustpilot Business har fått ett nytt utseende

Vi är glada över att kunna meddela att Trustpilots business-app har fått ett nytt utseende. Inom loppet av kommande veckor kommer navigationen därför att omstruktureras helt och hållet.

Vi har gett appen en ny design som hjälper dig att fokusera på alla viktiga uppgifter. Det är fortfarande Trustpilot – nu ännu enklare att använda.

Vad är nytt?

För att strömlinjeforma navigationen har vi delat upp Trustpilot Business i fyra huvudområden:

• Omdömen: Vi har gjort det ännu enklare för dig att hitta alla dina företags- och produktomdömen samt dina lokala omdömen, så att du får mer tid till att läsa omdömen från dina kunder samt besvara dem.
  • Samla in omdömen: Bjud in dina tidigare och nuvarande kunder till att lämna ett omdöme om ditt företag.
  • Visa upp dina omdömen: Här hittar du TrustBoxes, marknadsföringsmaterial och allt du behöver för att kunna dela dina omdömen på sociala medier.
  • Statistik: Med hjälp av din statistik kan du få insikt i hur du kan förbättra öka kundnöjdheten och förbättra din service.

Inställningar

Den nya sidan för Inställningar samlar allt du behöver för att hantera ditt företagskonto på Trustpilot.

Företagsinställningar

• Aktivera behörigheter på ditt företagskonto.
  • Underhåll användare och användarbehörigheter.
  • Få tillgång till dina fakturor och uppdatera dina faktureringsuppgifter.

Inställningar för offentlig profil

• Anpassa din offentliga profils information.
  • Hantera kategorierna ditt företag är verksamt inom.
  • Aktivera och hantera dina lokala omdömen.
  • Be dina omdömeslämnare om ett referensnummer när de skriver organiska omdömen.

Personliga inställningar

• Hantera dina personliga inställningar och e-mailaviseringar

Kontakta Trustpilot

Att hitta svaren på dina frågor är nu enklare än någonsin.

Klicka på ikonen ? för att kontakta vårt supportcenter och få kontaktuppgifterna till din Customer Success-manager. Du får också länkarna till vårt supportcenter och videoguider.

Obs: Om du har bokmärkt specifika sidor på ditt företagskonto, bör dina bokmärken fortfarande fungera.

Vi vill höra från dig

Har du några frågor eller kommentarer? Då vill vi gärna ta del av dem! Vänligen skicka oss feedback så att vi kan fortsätta att förbättra din användarupplevelse. Tillsammans skapar vi en bättre värld!