Hitta och utforska kategorier

Upptäck och jämför liknande företag med Trustpilots lista över företagskategorier.

Oavsett om du vill hitta en frisörsalong, järnhandel eller ett hotell kan våra kategorier hjälpa dig. Företag på Trustpilot kan välja specifika kategorier som motsvarar deras huvudsakliga verksamhetsområden, produkter eller tjänster. Om ett företag inte har valt några kategorier, placeras vi dem automatiskt i den kategori som vi tror matchar verksamhetsområdet bäst.

Hitta och utforska en kategori

Du kan använda Trustpilots kategorier för att hitta ett specifikt företag inom en kategori, jämföra företag, eller utforska alla företag inom en kategori.

1. Gå till se.trustpilot.com och klicka på Kategorier längst upp till höger.

1. På nästa sida kan du se en lista över alla Trustpilots kategorier för företag. Klicka på kategorin som du vill utforska.

1. Du kan filtrera dina sökresultat genom att välja en underkategori under Populära underkategorier. Sökresultaten visar därefter företag uppdelat i: De bästa företagen inom denna kategori, Alla företag i denna kategori, Nya företag och Nyligen bedömda.

1. Du kan även filtrera resultaten efter ort eller postnummer, antal omdömen, tidsperiod och företagsstatus i sidopanelen.

De bästa företagen i en kategori

Alla företag har möjlighet att rankas som ett av de bästa företagen i en kategori, genom att uppfylla två kriterier:

1. Företaget måste ha samlat in minst 25 omdömen under de senaste 12 månaderna.
  2. Företaget måste ha statusen 'Ber om omdömen'.

Företag som uppfyller dessa två kriterier rankas sedan utifrån sin TrustScore och antal omdömen.

Dessa krav säkerställer att de bästa företagen inom en kategori aktivt arbetar för att skapa förtroende och främja öppenhet genom att kontinuerligt be om kundfeedback.