Trustpilots analysverktyg: Svar

Den här instrumentpanelen visar din genomsnittliga svarsfrekvens och svarstid för dina kundomdömen. Detta ger dig en tydlig bild över hur ofta du interagerar med dina kunder.

Du hittar instrumentpanelen på ditt företagskonto under Analysverktyg > Svar.

Instrumentpanelen Svar

Du kan se hur dina omdömesinbjudningar har presterat under olika tidsperioder genom att välja ett tidsintervall i filtret längst upp på instrumentpanelen. Du kan även filtrera dina svarsdata efter insamlingsmetod, stjärnbetyg och taggar. På så sätt kan du enkelt mäta hur effektivt du besvarar dina kunders omdömen. Klicka på Exportera längst upp till höger för att ladda ner datan som en .csv-fil.

Instrumentpanelen för omdömessvar på ett företagskonto på Trustpilot

Svarsfrekvens

Detta diagram visar utvecklingen för hur snabbt besvarar dina kunders omdömen. Välj mellan dagliga, veckovisa eller månadsvisa tidsintervaller för att identifiera trender och mönster.

Exempel på diagram över svarsfrekvens

Genomsnittlig svarstid

Denna graf visar hur snabbt du besvarar omdömen i genomsnitt.

Exempel på diagram över genomsnittlig svarstid

Svar efter stjärnbetyg

Under svarsfrekvensen och den genomsnittliga svarstiden kan du se dina svar per stjärnbetyg. I denna tabell hittar du antalet omdömen per stjärnbetyg, tillsammans med den svarsfrekvens och genomsnittlig svarstid för dessa.

Exempel på tabell över svar efter stjärnbetyg

Föregående Trustpilots analysverktyg: Organisk trafik

Nästa Trustpilots analysverktyg: Benchmark