Så ställer du in platsomdömen

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Location Reviews.

Skaffa modulen

Med Trustpilots platsomdömen kan du samla in, hantera och visa omdömen om ditt företags olika platser.

För att kunna samla in platsomdömen behöver du först lägga till dina individuella platser på ditt företagskonto.

Du kan när som helst lägg till en eller flera platser.

Så lägger du till flera platser

Det enklaste sättet att lägga till flera platser är att importera dem i en CSV-fil.

1. Gå in på ditt företagskonto Inställningar > Inställningar för offentlig profil > Platser.

1. Klicka på Importera platser.

Obs: Om du har ställt in en plats vid ett tidigare tillfälle, heter denna knapp Importera flera platser.

1. Ladda upp en CSV-fil med dessa platsspecifika fält i följande ordning:
    • Platsnamn
    • ID (detta används när du bjuder in dina kunder till att skriva omdömen om en specifik plats)
    • Gatuadress
    • Gatuadress 2
    • Postnummer
    • Ort
    • Stat/Provins/Region
    • Landskod
    • Telefonnummer
    • Webbsida

Obs: Den korrekta landskoden för Sverige är SE.

1. Kontrollera din CSV-fil för att se till att dina platsnamn följer våra riktlinjer för namngivning av platser.
  2. Ladda upp din CSV-fil, och granska därefter dina uppgifter för att se till att dina platser blivit korrekt uppladdade. Uppdatera uppgifterna om du upptäcker något som inte stämmer.

1. Kryssa i rutan för att bekräfta att du har läst och följt våra riktlinjer och klicka sedan på Bekräfta importen.

Så lägger du till en plats

1. Gå in på ditt företagskonto Inställningar > Inställningar för offentlig profil > Platser.

1. Klicka på Lägg till platser manuellt.

Obs: Om du har ställt in en plats vid ett tidigare tillfälle, heter denna knapp Lägg till en plats.

1.  På sidan Lägg till en plats kan du ange du följande information:
      • Platsnamn (se våra riktlinjer för namngivning av platser).
      • ID (detta används när du bjuder in dina kunder till att skriva omdömen om en specifik plats)
      • URL
      • Rubrik
      • Beskrivning
      • Telefonnummer
      • Gatuadress
      • Gatuadress 2
      • Postnummer
      • Ort
      • Stat/Provins/Region
      • Land
  2. Klicka på Lägg till plats.