Visa upp lokala omdömen på din webbsajt och på din Trustpilot-profil

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

Använd en av våra TrustBox-widgets för att visa upp lokala omdömen på din webbsajt och visa dina kunder hur bra det går för ditt företags olika butiker eller avdelningar.

För att kunna visa lokala omdömen på din webbsajt behöver du generera koden till den TrustBox du vill ha och dynamiskt ersätta plats-ID:et på dina lokala webbsidor. Om du inte har lokala hemsidor för dina olika butiker och istället listar dem på en och samma sida, kan du placera plats-ID:et i HTML-koden vid sidan om varje företagsplats.

Obs: Du kan behöva hjälp av en utvecklare för att göra detta.

Visa lokala omdömen i en TrustBox

1. Logga in på ditt företagskonto och gå till Visa upp omdömen > Widgets för webbsidor > TrustBox-bibliotek.
  2. Välj vilken typ av TrustBox-layout du vill använda och välj sedan en TrustBox.
  3. I Skaffa din TrustBox, under Välj en av dina företagsplatser kan du välja den företagsplats vars omdömen du vill att TrustBoxen ska visa. Fyll sedan i resten av uppgifterna och avsluta genom att klicka på "Hämta kod".

Så visar du bäst upp dina lokala omdömen på din webbsajt

Visa gärna upp ditt varumärkes sammanlagda TrustScore på din startsida och på andra viktiga sidor på din webbsajt, t.ex. i sidhuvudet och sidfoten.

Din lokala TrustScore kan placeras på sidor med översikter eller sökfunktioner så att dina kunder enkelt kan se och jämföra dina lokala betyg. Och glöm inte att visa dina lokala omdömen på dina olika avdelningars eller butikers webbsidor.

Detta gör att dina besökare ser de mest relevanta betygen genom hela kundresan på din webbsajt.

Lokala omdömen på din profilsida på Trustpilot

När du väl har börjat få lokala omdömen, visas de både på din profilsida på Trustpilot och på dina lokala profilsidor. De som besöker ditt företags profilsida på Trustpilot kan ta sig till dina lokala profilsidor i sidmenyn till höger.

Varje företagsplats har sin egen TrustScore, samtidigt som varje omdöme om en specifik plats också bidrar till företagets sammanlagda TrustScore.

Lokala omdömen på dina lokala profilsidor på Trustpilot

När du har skapat dina företagsplatser, får varje företagsplats sin egen profilsida. Konsumenter kan besöka lokala profilsidor för att se hur enskilda platser presterar.

Lokala profilsidor visar platsens adress, webbadress och telefonnummer (om du har angett denna information).

SEO-fördelar med lokala profilsidor

Lokala profilsidor är anpassade efter sökmotoroptimering, så att dina platser kan rankas högt i lokala sökningar på Google.

Precis som din huvudprofilsida på Trustpilot kan även dina lokala profilsidor få Rich Snippet-stjärnor. Detta kan hjälpa dina företagsplatser att sticka ut i sökmotorernas sökresultat.

För att kolla att du har fått Rich Snippets, sök på “[Ditt företagsnamn] [Plats] Omdömen” på Google.

Obs: Rich Snippets är helt och hållet upp till Google. Även om du lever upp till alla deras riktlinjer är det fortfarande upp till Google om de visar Rich Snippets på sökresultatsidor eller ej. Följ våra SEO-riktlinjer för att öka chansen till att få Rich Snippets.