Så lägger du till en TrustBox för platsomdömen

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Location Reviews.

Skaffa modulen

div itemprop="description">

Genom att lägga till en av våra TrustBoxar för platsomdömen på din webbsida kan du visa potentiella kunder hur bra det går för ditt företags olika butiker eller avdelningar. I denna artikel går vi igenom hur du konfigurerar och använder din TrustBox för att boosta din lokala SEO.

Obs: För att kunna visa upp platsomdömen på din webbsida behöver du skapa en kod för TrustBoxen, vilket eventuellt kräver hjälp av en utvecklare.

Konfigurera din TrustBox

1. Logga in på ditt företagskonto på Trustpilot och gå till Visa upp omdömen > Widgets för webbsidor > TrustBox-bibliotek.
  2. Välj TrustBox-layouten som du vill använda.
  1. Från menyn Välj en av dina företagsplatser väljer du den plats som du vill visa omdömen för.

1. Följ resterande steg för att anpassa din TrustBox.
  1. Skapa din anpassade TrustBox genom att klicka på Hämta kod.
  1. Kopiera den första koden och klistra in den i <head></head>-sektionen i din webbsidas HTML, eller så högt upp på sidan som möjligt. Kopiera sedan den andra koden och klistra in den på den plats i din webbsidas HTML där du vill placera din TrustBox.

Upprepa stegen ovan för att generera en ny kod för varje plats som du vill visa lokala omdömen från. Kodens plats-ID uppdateras automatiskt enligt platsen du har valt.

Obs: Varje plats har en unik kod, så du kan inte återanvända samma kod för mer än en plats.

Så boostar du din lokala SEO

När du lägger till en TrustBox på din webbsida för att visa dina platsomdömen, har du möjlighet att lägga till en platskod för att boosta din lokala SEO. Om du aktiverar denna funktion ökar dina chanser att:

• Din lokala företagsplats får sin egen faktaruta på Google.
  • Din webbsida syns i lokala sökresultat på Google och Google Maps.

Obs: Dessa fördelar är helt och hållet upp till Google. Även om du uppfyller deras kriterier är det inte säkert att de kommer visas.

Så här gör du:

1. När du har konfigurerat din TrustBox, aktiverar du Inkludera platskoden för att boosta din lokala SEO med on/off-knappen.

1. Upprepa processen för alla dina TrustBoxar för platsomdömen.