Så visar du platsomdömen på din webbsida

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Location Reviews.

Skaffa modulen

Använd en av våra TrustBox-widgets för att visa upp platsomdömen på din webbsida och visa dina kunder hur bra det går för dina lokala butiker eller avdelningar.

För att visa upp platsomdömen på din webbsida behöver du först hämta en kod för en TrustBox.

Obs: Du kan behöva hjälp av en utvecklare för att göra detta.

Så visar du platsomdömen i en TrustBox på din webbsida

1. Ta dig till ditt företagskonto på Trustpilot och gå till Visa upp omdömen > Widgets för webbsidor > TrustBox-bibliotek.
  2. Välj en TrustBox du gillar och klicka på den för att ställa in vilka omdömen den ska visa.
  3. Om den TrustBox du har valt kan visa platsomdömen, kan du välja en plats från rullgardinsmenyn under Välj en av dina företagsplatser.

1. Följ resterande steg för att anpassa din TrustBox.
  2. Skapa din anpassade TrustBox genom att klicka på Hämta kod.

Obs: Om du vill veta mer om hur du kan boosta din lokala SEO genom att inkludera din platskod, kan du läsa mer om det här.

1. Kopiera den första koden och klistra in den i <head></head>-sektionen i din webbsidas HTML, eller så högt upp på sidan som möjligt. Kopiera sedan den andra koden och klistra in den på den plats i din webbsidas HTML där du vill placera din TrustBox.
  2. Upprepra dessa steg för att generera en ny kod för varje plats som du vill visa lokala omdömen från. Kodens plats-ID uppdateras automatiskt enligt platsen du har valt.

Obs: Varje plats har en unik kod, så du kan inte återanvända samma kod för mer än en plats.