Så lägger du till en TrustBox för produktomdömen

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Product Reviews.

Skaffa modulen

Genom att visa upp dina produktomdömen på din webbsida kan du framhäva dina produkter på bästa möjliga sätt, och ge potentiella kunder tryggheten de behöver för att genomföra ett köp. I den här artikeln går vi igenom hur du lägger till och anpassar en TrustBox för produktomdömen.

Vi erbjuder flera TrustBoxar som är framtagna och optimerade för att visa upp produktomdömen. Alla våra TrustBoxar för produktomdömen gör det möjligt för dig att framhäva dina produkter på ett sätt som kan öka försäljningen, och vissa TrustBoxar kan dessutom boosta din SEO så att dina produkter syns i sökresultaten. Så här gör du:

Anpassa din TrustBox

1. Logga in på ditt företagskonto på Trustpilot och gå till Visa upp omdömen > Widgets för webbsidor > TrustBox-bibliotek.
  2. Välj TrustBox-layouten som du vill använda.
  3. Ange dina produkt-SKU:er i fältet under Anpassa din TrustBox

Obs: Om en produkt har flera SKU:er (t.ex. olika storlekar eller färger) behöver du ange samtliga SKU:er åtskilda med kommatecken. Din TrustBox kommer att visa omdömena och det genomsnittliga stjärnbetyget för alla angivna SKU:er.

1. Anpassa din TrustBox genom att ändra inställningar för t.ex. språk, storlek, tema, typsnitt och stjärnfärg. Välj de alternativ som passar ditt företags behov bäst.

Obs: För att anpassa typsnitt och stjärnfärg krävs vårt Convert-tillägg.

1. Skapa din anpassade TrustBox genom att klicka på Hämta kod.

Implementera din TrustBox

1. Efter att du har klickat på Hämta kod behöver du kopiera den första koden och klistra in den i <head></head>-sektionen i din webbsidas HTML, eller så högt upp på sidan som möjligt.
  2. Kopiera därefter den andra koden och klistra in den på den plats i din webbsidas HTML där du vill placera din TrustBox.

Upprepra dessa steg för att generera en ny kod för varje TrustBox som du vill skapa.

Avancerade inställningar

Om du vill anpassa dina TrustBoxar ytterligare finns avancerade inställningar. Dessa inställningar förutsätter viss kunskap kring kodning, och du behöver eventuellt be en utvecklare om hjälp med dessa.

Läs in omdömen dynamiskt på olika produktsidor

Om du vill visa omdömen om produkterna som visas på en specifik sida, behöver du lägga till en platshållare. Det gör du genom att ange programmeringsvariablen i SKU-fältet som platshållare för SKU-värdet. På så sätt kan relevanta omdömen för valda SKU:er visas på respektive produktsida.

Anpassa antalet visade omdömen

Vissa TrustBoxar ger dig möjlighet att ändra hur många omdömen som visas. För att ändra antalet visade omdömen lägger du till en parameter i taggen för detta, t.ex. data-reviewnumber="5". Standardinställningen för antalet visade omdömen är 10 omdömen.

Visa produktegenskaper och användargenererade bilder

Du kan be dina kunder att betygsätta produktegenskaper för att få mer detaljerade produktomdömen. Du kan också ge kunderna möjlighet att ladda upp användargenererade bilder på dina produkter, som du sedan kan visa upp i dina TrustBoxar för produktomdömen och på så sätt göra innehållet ännu mer effektivt. För att visa produktegenskaper och användargenererade bilder behöver du aktivera funktionerna för detta, och det gör du här.