Lägg till en TrustBox-widget för produktomdömen

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Product Reviews.

Skaffa modulen

Genom att visa upp dina produktomdömen på din webbsida kan du framhäva dina produkter på bästa möjliga sätt, och ge potentiella kunder tryggheten de behöver för att genomföra ett köp. I den här artikeln går vi igenom hur du lägger till och anpassar en widget för produktomdömen.

Vi erbjuder flera widgetar som är framtagna och optimerade för att visa upp produktomdömen. Alla våra TrustBoxar för produktomdömen gör det möjligt för dig att framhäva dina produkter på ett sätt som kan öka försäljningen, och vissa TrustBoxar kan dessutom boosta din SEO så att dina produkter syns i sökresultaten. Så här gör du:

Anpassa din TrustBox-widget

1. Gå till ditt företagskonto och klicka på Visa upp omdömen > Widgetar för webbsidor.
  2. Scrolla ner för att hitta kategorin Produktomdömen, och välj vilken layout du vill använda.
  1. Ange dina produkt-SKU:er i fältet under Anpassa.

Obs: Om en produkt har flera SKU:er (t.ex. olika storlekar eller färger) behöver du ange samtliga SKU:er åtskilda med kommatecken. Din wiget kommer att visa omdömena och det genomsnittliga stjärnbetyget för alla angivna SKU:er.

1. Anpassa din TrustBox genom att ändra inställningar för t.ex. språk, storlek, tema, typsnitt och stjärnfärg. Välj de alternativ som passar ditt företags behov bäst.

Obs: För att anpassa typsnitt och stjärnfärg krävs vårt Convert-tillägg.

1. När du är nöjd med inställningarna klickar du på Hämta kod

Implementera din TrustBox-widget

1. Det första kodstycket du ser är widgetens skript. Klicka på Kopiera kod och klistra in den i <head>-sektionen på din webbplats.

1. Det andra kodstycket du ser är widgetens HTML-kod. Klicka på Kopiera kod och klistra in den i <body>-sektionen på din webbplats, där du vill placera din widget.

Upprepa dessa steg för att generera en ny kod för varje widget som du vill skapa.

Avancerade inställningar

Om du vill anpassa dina widgetar ytterligare finns avancerade inställningar. Dessa inställningar förutsätter viss kunskap kring kodning, och du behöver eventuellt be en utvecklare om hjälp med dessa.

Läs in omdömen dynamiskt på olika produktsidor

Om du vill visa omdömen om produkterna som visas på en specifik sida, behöver du lägga till en platshållare. Det gör du genom att ange programmeringsvariablen i SKU-fältet som platshållare för SKU-värdet. På så sätt kan relevanta omdömen för valda SKU:er visas på respektive produktsida.

Anpassa antalet visade omdömen

Vissa widgetar ger dig möjlighet att ändra hur många omdömen som visas. För att ändra antalet visade omdömen lägger du till en parameter i taggen för detta, t.ex. data-reviewnumber="5". Standardinställningen för antalet visade omdömen är 10 omdömen.

Visa produktegenskaper och användargenererade bilder

Du kan be dina kunder att betygsätta produktegenskaper för att få mer detaljerade produktomdömen. Du kan också ge kunderna möjlighet att ladda upp användargenererade bilder på dina produkter, som du sedan kan visa upp i dina widgetar för produktomdömen för att göra innehållet ännu mer värdefullt. För att visa produktegenskaper och användargenererade bilder behöver du aktivera funktionerna för detta, och det gör du här.