Convert-tillägg

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Convert.

Skaffa modulen

Med vår samling av TrustBox-widgetar för företagsomdömen kan du visa upp dina omdömen på din webbsida och i din marknadsföring, för att på så sätt förvandla fler besökare till kunder. Kolla in Convert-tilläggets funktioner här nedan.

Våra TrustBox-widgetar hjälper dig att skapa förtroende och öka konverteringen på din webbsida längs hela kundresan. Convert-tillägget ger dig tillgång till vår samling av widgetar för företagsomdömen med alla dess möjligheter.

Målinriktade TrustBox-widgetar

Utöver tillgången till alla TrustBoxar för företagsomdömen, ger Convert-tillägget dig möjlighet att skräddarsy våra widgetar efter just ditt företags behov. Bland annat kan du välja att visa upp de omdömen som är mest relevanta för dina kunder, samt hålla koll på dina viktigaste KPI:er genom att lägga till taggar på dina omdömen. Du kan läsa mer om detta i vår artikel om taggning av företagsomdömen.

TrustBox-widgetar för e-post

Du kan implementera widgetar i dina e-postkampanjer på flera olika sätt. Du kan lägga till en TrustBox Signature-widget som e-postsignatur, för att på så sätt framhäva förtroendet för ditt företag. TrustBox Newsletter-widget ger dig möjlighet att dela dina omdömen och din TrustScore med dina kunder i varje utgående nyhetsbrev. Båda TrustBoxarna är enkla att lägga till och mobilvänliga.

Du kan ta del av Convert-tillägget här, eller genom att kontakta din Account Manager.