​Så här visar du din produkts pris och lagerstatus i sökresultaten

Du kan lägga till dina produkters pris och tillgänglighet på dina Product Reviews SEO-TrustBoxar. Våra TrustBoxar tar denna information och formaterar om den till JSON-LD, ett format som sökmotorer kan visa upp. Detta innebär att både pris och tillgänglighet kan indexeras och dyka upp i din produkts sökresultat.

Du kan enkelt göra detta genom att lägga till information om pris och lagerstatus i TrustBoxens kod:

<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="X" data-businessunit-id="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" data-style-height="XXX" data-style-width="XXX" data-theme="light" data-stars="1,2,3,4,5" data-sku="XXXXXXX" data-name="XXXXXXXXXXXXX"
data-price="100" data-price-currency="USD" data-availability="InStock">

De tre attribut som du bör fokusera på i TrustBoxens kod är “data-price”, “data-price-currency” och “data-availability”:

Attributnamn

Beskrivning av attribut

data-price

Produktens pris. Se till att du följer riktlinjerna på schema.org.

data-price-currency

Valutan som används för produktens pris. Valutan måste skrivas med tre bokstäver enligt ISO-4217-formatet.

data-availability

Det värde som beskriver produkttillgängligheten. Om detta attribut används, måste det stämma överrens med en av följande värden:

• Discontinued
  • InStock
  • InStoreOnly
  • LimitedAvailability
  • OnlineOnly
  • OutOfStock
  • PreOrder
  • PreSale
  • SoldOut