Så skickar du e-mail med företags- och produktomdömesinbjudningar

Ber du dina kunder att lämna företags- och produktomdömen? Du kan be dem om både typerna av omdömen med ett enda e-mail eller skicka två separata e-mailinbjudningar.

Du kanske vill skicka ut en e-mailinbjudan till dina kunder för att minska antalet meddelanden de får av dig. Eller så kanske du vill skicka separata företags- och produktomdömesinbjudningar för att ge din kund tid att använda produkten. Oavsett vilket är det enkelt att ställa in hur dina inbjudningar ska skickas.

Ställ in när dina omdömesinbjudningar ska skickas ut

1. Gå till Trustpilot Business > Samla in omdömen > Inbjudningsinställningar > Timing och frekvens.
  2. Under När du samlar in produktomdömen väljer du hur du vill samla in produktomdömen.
    • Be dina kunder att lämna omdömen om ditt företag och produkterna i beställningen i ett enda e-mail.
    • Skicka två separata e-mail till dina kunder. Företagsomdömesinbjudan skickas alltid ut först och produktomdömesinbjudan kan skickas ut med en fördröjning på flera dagar, veckor, eller upp till 3 månader.
  3. Klicka på Spara ändringar.

Välj dina e-mail-mallar

Välj sedan de e-mail-mallar som du vill använda när du bjuder in kunder till att lämna företags- och produktomdömen.

• Gå till Inbjudningsinställningar > E-mailinställningar och välj din favoritmall.

Vi erbjuder dig färdiga mallar som är testade och optimerade, men om du vill kan du även anpassa dina egna mallar.