Installera Trustpilots OpenCart-integration (versionerna 2.0-2.2x och 2.3x)

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Kom igång nu

Med vår OpenCart-integration kan du automatisera din insamling av företags- och produktomdömen, lägga till flera TrustBox-widgets, och bjuda in kunder till att skriva omdömen. I denna artikel visar vi hur du kommer igång med version 2.0-2.2x och version 2.3x.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Denna artikel är för OpenCart version 2.0-2.2x eller 2.3x. Om du använder version 3.0 så kan du läsa om den integrationen i denna artikel

Ladda ner integrationen

1. Logga in på ditt företagskonto och gå till Integrationer > E-handel > OpenCart.
  2. Välj relevant version i menyn under Ange din OpenCart-version. Klicka på Ladda ner.

Installera integrationen

1. På OpenCart navigerar du till Extensions > Extension Installer. Du hittar denna sida föra markören över pusselikonen.
  2. Klicka på Upload. Nu väljer du den plugin-fil som du precis laddade ner och klickar på Open.
  3. Efter att tillägget har laddats upp går du till Extensions > Modules.

Version 2.0.x-2.2.x:

Version 2.3x:

1. Leta upp Trustpilot och klicka på den gröna Install-symbolen.
  2. Du kommer då att se Trustpilot-symbolen i den nedre vänstra menyn. Klicka på den.

Obs: Om Trustpilot-symbolen inte dyker upp, gå till Extensions > Modifications och klicka på Refresh-symbolen.

1. Välj din Business-Unit från rullgardinsmenyn. Markera kryssrutan för att godkänna villkoren. Klicka på Confirm.

Konfigurera integrationen

När du har installerat integrationen visas Trustpilot-fliken på din administratörspanel till vänster på OpenCart. Härifrån kan du hantera dina inställningar, skicka omdömesinbjudningar och lägga till en TrustBox.

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.

Nästa Trustpilots OpenCart-integration (versionerna 2.0-2.2x och 2.3x): Skicka omdömesinbjudningar