Build trust to find new customers and keep existing customers coming back for more.

Get started now

Introduktion till användarroller och behörigheter

Build trust to find new customers and keep existing customers coming back for more.

Get started now

Som administratör för ditt Trustpilot Business-konto kan du tilldela användarroller till dina medarbetare och bestämma vilka behörigheter de ska få. Du kan välja mellan 3 användarroller som avgör vilka behörigheter varje användare får.

Varje användare du lägger till på ditt konto måste tilldelas en av följande användarroller:

1. Administratör – Användaren får full tillgång till ditt företagskonto, inklusive behörighet till att ändra förtagets kontoinställningar. Användaren får även tillgång till alla domäner som tillhör företagskontot.
  2. Manager – Användaren får tillgång till att hantera valda domäner. Denna användare har dock inte tillgång till företagets kontoinställningar.
  3. Omdömesmanager – Användaren får tillgång till att hantera omdömen för valda domäner och/eller platser. Denna användare kan även visa upp omdömen med widgets.

Här kommer en detaljerad översikt över användarroller och behörigheter:

Behörigheter Administratör Manager Omdömesmanager

Hantera omdömen

Svara, rapportera, tagga, exportera

Hantera inbjudningsinställningar
Ställa in integrationer

Visa upp omdömen

TrustBox-widgets, marknadsföringsmaterial, etc.

Analysverktyg Endast tillgänglig för användare vars tillgång inte är begränsad till specifika platser

Hantera företagets kontoinställningar

Faktureringsuppgifter, kontouppgifter, användaradministration, API

Hantera inställningar för offentlig profil

Hantera inställningar för personlig profil

Personligt konto + e-mailaviseringar

Obs: Administratören för företagskonton med olika platser kan begränsa omdömesmanagerns tillgång till endast en domän utan att ge denne tillgång till företags olika platser. Denna användare kan då hantera alla omdömen som inte hör till en specifik plats, som t.ex. onlinebeställningar.

Om du vill lägga till flera användare till ditt företagskonto, kan du läsa mer om det i denna supportartikel.