Introduktion till platsomdömen

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Location Reviews.

Skaffa modulen

Om ditt företag har fysiska butiker eller avdelningar kan du ställa in platsomdömen med Trustpilot och samla in företagsomdömen för varje enskild plats.

Vad är platsomdömen?

Platsomdömen är en sorts omdöme som dina kunder kan skriva om dina lokala företagsplatser. Dina kunder kan alltså skriva ett omdöme om sina upplevelser i en av dina butiker eller avdelningar.

Varje plats du ställer in på ditt företagskonto på Trustpilot får sin egen TrustScore och profilsida som länkas till ditt företags huvudprofil.

Fördelar:

Du syns i lokala sökresultat: Varje plats får en SEO-optimerad profilsida på Trustpilot som gör att fler kan upptäcka dina olika företagsplatser och detta förbättrar din lokala SEO.

Ökad konvertering: Hjälp dina kunder att känna sig trygga med sina köp från dina lokala butiker med lokala TrustScores och TrustBoxar för varje plats.

Jämför hur dina butiker presterar: Få insikter och jämför hur dina olika företagsplatser presterar.

Var hittar jag platsomdömen?

Alla som besöker ditt företags huvudprofil på Trustpilot kan lämna ett omdöme om ditt företag. De som vill skriva ett omdöme om en specifik plats kan göra detta genom att välja en plats från listan längst ut till höger på sidan och sedan lämna ett platsomdöme.

Skärmdump av en profilsida på Trustpilot där platser markerats

Om du ännu inte har ställt in platsomdömen och du vill veta hur du ska göra, kan du läsa mer här.

Nästa Så skapar du en CSV-fil för platsomdömen