Redigera eller radera en plats

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Location Reviews.

Skaffa modulen

Om en av dina företagsplatser flyttat eller stängt, har du alltid möjlighet att redigera eller radera motsvarande plats på ditt Trustpilot-konto.

Redigera en plats

1. Gå in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Inställningar för offentlig profil > Platser.
  2. Klicka på Redigera till höger om den plats du vill redigera.
  3. Här kan du redigera Platsnamn och Kontaktuppgifter. Du kan även redigera platsens rubrik och och beskrivning genom att välja Anpassad rubrik för denna plats och Anpassad beskrivning för denna plats.
  4. Klicka på Uppdatera.

Redigering av en plats på ett företagskonto på Trustpilot

Obs: Webbadressen till din plats profilsida innehåller platsnamnet. Om du vill ändra ditt platsnamn, behöver du därför uppdatera länkarna till din plats profilsida.

Radera en plats

Platser utan omdömen

Ifall platsen du vill radera inte har några omdömen, kan du enkelt radera platsen själv.

1. Gå in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Inställningar för offentlig profil > Platser.
  2. Klicka på Redigera till höger om den plats du vill radera.
  3. Scrolla ner till slutet på sidan och klicka på Ta bort. Bekräfta sedan att du vill ta bort platsen i popup-fönstret. Så var det klart.

Bekräftelse på borttagning av en plats på ett företagskonto på Trustpilot

Platser med omdömen

Ifall platsen du vill radera har omdömen, behöver du be oss att ta bort platsen åt dig. Vi tar endast bort platser som inte längre finns.

Tänk på att omdömen om raderade platser inte raderas. De förblir synliga på ditt företags huvudprofil.

1. Gå in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Inställningar för offentlig profil > Platser.
  2. Klicka på Redigera till höger om den plats du vill radera.
  3. Scrolla ner till slutet på sidan och klicka på Begär att ta bort. Tala om för oss varför du vill ta bort platsen och klicka på Skicka in begäran. Vi granskar därefter din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan. Om din förfrågan godkänns tar vi bort platsen från ditt konto.

Formulär för förfrågan om borttagning av en plats på ett företagskonto på Trustpilot

Föregående Så här lägger du till en företagsplats

Nästa Så ställer du in inbjudningar till platsomdömen