Redigera eller radera en plats

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Location Reviews.

If you're based in the USA, this feature is part of the Location Reviews add-on module, which can be purchased in addition to the Plus, Premium, Advanced, and Enterprise plans.

Om en av dina företagsplatser flyttat eller stängt, har du alltid möjlighet att redigera eller radera motsvarande plats på ditt Trustpilot-konto.

Redigera en plats

  1. Gå till ditt Företagskonto, välj Inställningar > Inställningar för offentlig profil > Platser.
  2. Klicka på knappen Redigera till höger om platsen du vill redigera.
  3. Här kan du redigera Platsnamn och Kontaktuppgifter. Du kan också redigera platsens rubrik och beskrivning genom att välja alternativen: Anpassad rubrik/beskrivning för denna plats..
  4. Klicka på Uppdatera.

Webbadressen till platsens profilsida innehåller platsnamnet. Om du vill ändra ditt platsnamn, behöver du därför uppdatera länkarna till din plats profilsida.

Radera en plats

Platser utan omdömen

Ifall platsen du vill radera inte har några omdömen, kan du enkelt radera platsen själv.

  1. Gå in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Inställningar för offentlig profil > Platser.
  2. Klicka på knappen Redigera till höger om platsen du vill ta bort.
  3. Skrolla ner till slutet på sidan och klicka på Ta bort.
     

Platser med omdömen

Ifall platsen du vill radera har omdömen, behöver du be oss att ta bort platsen åt dig. Vi tar endast bort platser som inte längre finns.

Tänk på att omdömen om raderade platser inte raderas. De förblir synliga på ditt företags huvudprofil.

  1. Gå in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Inställningar för offentlig profil > Platser.
  2. Klicka på Redigera till höger om den plats du vill radera.
  3. Scrolla ner till slutet på sidan och klicka på Begär att ta bort. Tala om för oss varför du vill ta bort platsen och klicka på Skicka in begäran. Vi granskar därefter din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan. Om din förfrågan godkänns tar vi bort platsen från ditt konto.

Föregående Lägg till en företagsplats

Nästa Ställ in omdömesinbjudningar för platser

Related articles