Hantera produktegenskaper

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Product Reviews.

Skaffa modulen

Produktegenskaper låter dina kunder betygsätta specifika detaljer om dina produkter. I den här artikeln går vi närmare in på vad produktegenskaper är och hur du hanterar dem via ditt företagskonto.

Vad är produktegenskaper?

Egenskaper är en del av Produktomdömen. De är de olika egenskaperna hos en produkt som kan betygsättas individuellt av dina kunder. Produktegenskaper kan till exempel vara: kvalitet, design, och prisvärdhet.

Egenskaper finns för närvarande för produktkategorierna "kläder", "tillbehör", och "elektronik". Om du har produkter i andra kategorier kan kunderna betygsätta de generella egenskaperna "kvalitet" och "prisvärdhet".

Obs: Egenskaper är automatiskt aktiverade för alla dina produkter när du skickar ut inbjudningar för produktomdömen.

Vad är betygsättning av produktegenskaper?

Kunder kan betygssätta en produktegenskap på en skala från 1 till 5 stjärnor. Egenskapsbetyg är separata, och påverkar inte det övergripande betyget för produkten.

Lägg till en produktegenskap

Du kan lägga till tre extra egenskaper per produkt. Följ dessa steg för att lägga till produktegenskaper:

1. Från ditt Trustpilot företagskonto, gå till Omdömen > Produktomdömen > Produktegenskaper.
  2. Hitta kategorin som du vill göra tillägg till. Klicka på + Lägg till egenskap.

1. I dialogrutan kan du välja upp till tre extra egenskaper. Klicka på Spara egenskaper.

Inaktivera produktegenskaper

Vill du inte ha produktegenskaper? Inga problem. Följ dessa steg för att inaktivera dem:

1. Ta dig till ditt företagskonto på Trustpilot och klicka på Omdömen > Produktomdömen > Inställningar.

1. Under Produktegenskaper > Bjud in kunder till betygsätta produktegenskaper väljer du NEJ.

Efterfråga en produktegenskap

Vi stödjer inte anpassade egenskaper för närvarande. Däremot så kan du föreslå en om du inte hittar det du letar efter, så undersöker vi ditt förslag. Följ dessa steg för att föreslå en egenskap:

1. Från ditt företagskonto på Trustpilot, gå till Omdömen > Produktomdömen > Produktegenskaper.
  2. Klicka på + Lägg till egenskap under den relevanta kategorin.

1. Skrolla sedan ner till slutet av den tillgängliga egenskapslistan i dialogrutan. Klicka på + Begär egenskap.
  2. Ange egenskapen som du vill föreslå i textfältet. Klicka på Skicka begäran.