Introduktion till produktomdömen

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Product Reviews.

Skaffa modulen

Konfigurera Trustpilots produktomdömen så att kunder kan ge omdömen om ditt företags produkter. Få reda på mer här.

Vad är produktomdömen?

Produktomdömen ger dina kunder möjlighet att lämna omdömen om produkter de har köpt från ditt företag. Kunden kan ge ett allmänt betyg för produkten eller för individuella produktegenskaper.

Var hittar jag produktomdömen?

Produktomdömen visas inte på Trustpilot. Istället visas dessa normalt sett bredvid en produkt på ditt företags webbsida, så att möjliga kunder kan läsa dem innan de gör ett köpbeslut.

Fördelar:

Visa produktomdömen på din webbsida: Kunder kan se omdömen på din webbsidas produktsida när du använder våra TrustBoxar för produktomdömen.

Jämför produkter: Få reda på varför vissa produkter klarar sig bra och vilka produkter som kan behöva ses över.

Bättre Google-annonser: Om ditt företag köper Google-annonser så kan du använda produktomdömen för att förbättra annonserna. För att Google ska hämta produkt-feeden från Trustpilot, se till att inkludera gtin, mpn, och varumärket i din produktkatalog, och säkerställ att alla SKU:er eller produktlänkar matchar.

Vilken sorts produkter kan få ett omdöme?

Allt som ditt företag säljer kan i princip få ett omdöme. Det kan vara konkreta saker (såsom kläder), eller immateriella saker (såsom datorreparationer).

Varje produkt bör:

• Vara enkel att urskilja från andra produkter.
  • Ha sin egen produktsida på ditt företags webbsida.
  • Säljas direkt till kunden.

Ett företag kan inte vara en produkt, och det kan inte heller dess enskilda butiker vara.

Bjud in kunder till att lämna produktomdömen

För närvarande kan dina kunder bara lämna ett produktomdöme om du skickar en inbjudan.

Från ditt företagskonto hos Trustpilot kan du skicka ut inbjudningar för produktomdömen manuellt eller automatiskt med våra tjänster för Automatisk Feedback Service (AFS), e-handelsintegration och genom vår API.