​Så raderar du ditt företagskonto på Trustpilot

Beroende på vilket prispaket du har kan du radera ditt företagskonto omedelbart eller efter en uppsägningstid. I den här artikeln går vi igenom hur du går tillväga.

Om du raderar ditt företagskonto kommer du inte längre kunna administrera din profilsida eller interagera med omdömeslämnare. Det innebär också att din profilsida återgår till att vara en "Ej registrerad profil".

Obs: Om ni är flera användare som har tillgång till en företagsprofil måste samtliga radera sina konton för att ditt företags profilsida ska återgå till "Ej registrerad profil".

Tänk på att vi inte raderar företagsprofiler från Trustpilot. Det betyder att även om du raderar ditt konto kan kunder fortfarande söka efter ditt företag, läsa gamla omdömen och skriva nya när som helst – du kommer bara inte kunna besvara dessa.

Att tänka på

Om du har något av våra betalpaket behöver du kontakta Trustpilot eller din Customer Success-manager angående ditt kontrakt och din uppsägningstid innan du kan radera ditt konto. Om du har registrerat dig för vårt Free-paket kan du ta bort ditt konto omedelbart.

Så raderar du ditt företagskonto på Trustpilot

  1. Gå in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Personligt konto.
  2. Nederst på sidan klickar du på Radera mitt konto.
  3. På nästa sida kan du se vad raderingen av ditt konto innebär. Du kommer också se en lista över Delade företagsprofiler som ditt konto har tillgång till. Läs igenom hur dessa kommer att påverkas. Klicka på Radera mitt konto.
  4. Ange ditt lösenord i rutan och klicka på Fortsätt för att slutföra.
Obs: Du kan alltid registrera din företagsprofil på nytt.