​Så raderar du ditt Trustpilot företagskonto

Om du inte längre vill vara en del av Trustpilots community, kan du radera ditt företagskonto på Trustpilot. Vi kommer att sakna dig, men vi förstår om du ändå vill lämna oss.

När du raderar ditt företagskonto återställs din offentliga profil på Trustpilot till dess ej registrerade tillstånd. Du kommer inte längre att kunna uppdatera din offentliga profil och vi kommer att sluta skicka aviseringar till dig.

Men tänk på att...

Människor kommer fortfarande kunna skriva omdömen om ditt företag på Trustpilot. Du kommer bara inte kunna besvara dem. Din offentliga Trustpilot-profil kommer att vara kvar online, men i dess ej registrerade tillstånd. Och kom ihåg att vi inte raderar omdömen om företag, så folk kommer fortfarande kunna läsa alla dina gamla omdömen.

Obs: Om du raderar ditt konto och sedan vill komma tillbaka kan du registrera dig igen för att göra anspråk på din profil.

Så raderar du ditt företagskonto på Trustpilot:

  1. Logga in på Trustpilot Business, håll markören över ditt namn och välj sedan Profilinställningar i rullgardinsmenyn.
  2. Under fliken Användarinställningar, under Mina inställningar, väljer du Radera mitt konto.
  3. Det kommer att dyka upp en bekräftelseruta med en lista på de delade domäner som du har tillgång till. För att gå vidare med att radera ditt konto, klickar du på Radera mitt konto.
  4. Sedan anger du ditt lösenord för ditt Trustpilot företagskonto och klickar på Bekräfta lösenord.

Ditt konto har nu raderats. Du är alltid välkommen tillbaka!