Trustpilots WordPress-plugin: så laddar du ner, installerar och konfigurerar den

TrustPilots WordPress-plugin ger dig möjlighet att lägga till flera TrustBox-widgets.

Denna artikel går igenom hur du laddar ner, installerar och konfigurerar pluginen, samt hur du lägger till TrustBoxar på din WordPress-webbsida.

Obs: Denna plugin är utvecklad för företag som använder WordPress-plattformen. Använder du en annan plattform? Här hittar du våra andra integrationer

Obs: Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Trustpilots WordPress-plugin i korthet

•  Du kan placera, anpassa och publicera widgets utan att göra några ändringar i koden. Du behöver bara dra och släppa dina TrustBoxar på din webbsida.
  • WordPress-pluginen har stöd för Wordpress version 3.5.1 och senare.

Anslut till WordPress-pluginen

Så här ansluter du Trustpilot till WordPress:

1. Gå till ditt företagskonto > Integrationer > E-handel > Wordpress och klicka på Ladda ner.
  2. Logga in på din WordPress Admin-sida och installera pluginen genom att klicka på Plugins > Add New.
  3. Klicka på Upload Plugin högst upp på sidan. Detta tar dig till uppladdningssidan för plugins där du klickar på Choose file.
  4. Välj den Plugin-fil som du har laddat ner och klicka på Install Now.
  5. WordPress kommer nu att ladda upp plugin-filen från din dator och installera den åt dig. När installationen är färdig ser du ett bekräftelsemeddelande.
  6. Klicka på Activate Plugin när pluginen är installerad.
  7. Klicka på Settings eller på Trustpilot-ikonen till vänster. Du kan behöva dina inloggningsuppgifter till ditt Trustpilot-företagskonto för att logga in.
  8. Läs de juridiska villkoren och bekräfta genom att klicka i kryssrutan för I understand and accept och klicka sedan på Confirm.

Nu är det klart! Pluginen är nu installerad.

Lägg till flera TrustBoxar med hjälp av pluginen

Du kan lägga till flera TrustBox-widgets på dina webbsidor med hjälp av din WordPress-plugin.

1. Välj den TrustBox som du vill förhandsgranska och dra och släpp den på din webbsida. Placera den där du vill ha den.
  2. För att publicera TrustBoxen på din webbsida klickar du på Publish Changes.

Du kan anpassa din TrustBox ytterligare genom att hålla markören över förhandsvisningen och klicka på Customize. Du kommer då se följande alternativ:

Preview on – Du kan placera TrustBoxen på din mål-, kategori- eller produktsida. Om du föredrar att placera den på en annan sida, skriver du bara in den specifika webbadressen.

TrustBox Position – Välj var på sidan du vill placera TrustBoxen.

Horizontal space (pixels) – Vågrät placering.

Vertical space (pixels) – Lodrät placering.

Obs: Om du väljer en TrustBox med produktomdömen, uppdateras SKU-attributen automatiskt. Kom ihåg att lägga till den på din produktsida.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig.

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.