Trustpilots WordPress-integration

Kom igång nu

Med Trustpilots WordPress-integration kan du lägga till TrustBox-widgets till din webbsida. Den stödjer WordPress-versionerna 3.5.1 och högre. Lär dig hur du ställer in och anpassar integrationen här.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Och denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Ladda ner integrationen

1. Gå in på ditt företagskonto > Integrationer > E-handel. Klicka på WordPress.
  2. På nästa sida klickar du på Ladda ner. Du behöver inte öppna filen.

Installera integrationen

1. Logga in på ditt WordPress-konto. Gå till Plugins > Add New på WordPress administratörspanel.

1. Överst på sidan klickar du på Upload Plugin.

1. Klicka på Choose File. Välj den fil som du nyss laddat ner från Trustpilot, och klicka därefter på Install Now.

1. Under Installing Plugin from uploaded file kommer meddelandet Plugin installed successfully att visas när installationen har slutförts. Klicka på Activate Plugin.

1. När den är aktiverad kommer du se Trustpilot-fliken på WordPress administratörspanel. Klicka på fliken och logga in.

1. Läs de juridiska villkoren, välj I understand and accept och klicka på Confirm.

Konfigurera integrationen

När du har installerat integrationen visas Trustpilot-fliken på din administratörspanel för WordPress. Härifrån kan du ändra dina inställningar.

Lägg till eller radera en TrustBox

1. Logga in på ditt WordPress-konto. Klicka på Trustpilot-fliken på WordPress administratörspanel.
  2. Under TrustBox väljer du önskad TrustBox som du sedan drar och släpper på din webbsida för att testa visningen. Du kan placera TrustBoxen var du vill på sidan.

Obs: Om du väljer en TrustBox med produktomdömen, uppdateras SKU-attributen automatiskt. Kom ihåg att lägga till den på din produktsida.
  1. För muspekaren över förhandsgranskningen av din TrustBox och sedan klickar du på Customize. TrustBox settings-kolumnen kommer att visa dina konfigurationsalternativ till vänster på sidan.

1. För att publicera TrustBoxen på din webbsida klickar du på Publish changes.

1. Om du vill radera en TrustBox från din webbsida, klickar du på papperskorgen och därefter på Publish changes.

Koppla från integrationen

Du kan koppla från integrationen när du vill. Följ bara dessa steg:

1. Logga in på ditt WordPress-konto. Gå till Plugins > Installed Plugins på WordPress administratörspanel.

1. Under Trustpilot integration, klickar du på Deactivate.

1. Om du vill ta bort integrationen helt efter att den inaktiverats klickar du på Delete.

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.