Installera Trustpilots WordPress-integration

Kom igång nu

Med vår WordPress-integration kan du lägga till TrustBox-widgets på din webbsajt. Denna integration har är kompatibel med version 3.5.1 och högre. I den här artikeln går vi igenom installationsprocessen.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Ladda ner integrationen

1. Logga in på ditt företagskonto och gå till Integrationer > E-handel. Klicka på WordPress.
  2. På nästa sida klickar du på Ladda ner zip-fil. Du behöver inte öppna filen.

Installera integrationen

1. På WordPress går du till Plugins > Add New.

1. Överst på sidan klickar du på Upload Plugin.

1. Klicka på Choose File. Välj den fil som du nyss laddat ner från Trustpilot, och klicka därefter på Install Now.

1. Under Installing Plugin from uploaded file kommer meddelandet Plugin installed successfully att visas när installationen har slutförts. Klicka på Activate Plugin.

1. När den är aktiverad kommer du se Trustpilot-fliken på WordPress administratörspanel. Klicka på fliken och logga in.

1. Läs de juridiska villkoren, välj I understand and accept och klicka på Confirm.

Konfigurera integrationen

När du har installerat integrationen visas Trustpilot-fliken på din administratörspanel för WordPress. Härifrån kan du konfigurera dina inställningar och lägga till en TrustBox för att visa upp dina omdömen.

Nästa Trustpilots WordPress-integration: Lägg till en TrustBox