Så ändrar eller återställer du lösenordet till ditt företagskonto på Trustpilot

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Kom igång nu

Oavsett om du vill ändra ditt lösenord för säkerhetsskäl eller om du har glömt det, så är det enkelt att ändra eller återställa ditt lösenord.

Obs: Ditt lösenord måste innehålla minst 8 tecken, varav minst en stor bokstav, minst en liten bokstav och minst en siffra.

Ändra ditt lösenord

Om du minns ditt nuvarande lösenord kan du logga in på ditt konto och ändra det.

1. Gå in på ditt företagskontos inloggningssida. Ange dina inloggningsuppgifter och klicka på Logga in.
  2. För markören över användarikonen längst upp till höger på sidan och välj sedan Personligt konto i rullgardinsmenyn.

1. Klicka på Ändra lösenord under Säkerhetsinställningar.

1. Ange ditt nuvarande lösenord i rutan och klicka på Fortsätt. Ange sedan ditt nya lösenord och klicka på Ändra lösenord för att spara det.

1. Du kommer att se bekräftelsemeddelande efter detta.

Återställ ditt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det utan att logga in på ditt konto.

1. Gå in på ditt företagskontos inloggningssida. Klicka på Glömt ditt lösenord?

1. Ange den e-mailadress som är kopplad till ditt konto och klicka på Skicka e-mail. Detta kommer att utlösa ett e-mail från oss med instruktioner på hur du återställer ditt lösenord.
  2. Gå till din inkorg och öppna e-mailet. Om du inte har fått det inom några minuter, kolla så att det inte har hamnat i din skräppost.

1. Inuti e-mailet klickar du på Skapa nytt lösenord. Du skickas sedan tillbaka till Trustpilot för att välja ett nytt lösenord.
  2. Ange ditt nya lösenord och klicka på Spara lösenord.
  3. Du kommer att se bekräftelsemeddelande. Klicka på Gå till inloggningen för att få tillgång till ditt konto med ditt nya lösenord.

Har du fortfarande problem med att logga in?

Om du fortfarande har problem med att logga in, kan det bero på din cachelagring. Försök att logga in med ditt lösenord från ett inkognitofönster i din webbläsare. Om du lyckas logga in nu, bör problemet kunna lösas genom att du rensar ditt cacheminne.

Obs: Skydda ditt konto ytterligare genom att aktivera tvåstegsverifiering.