​Så ändrar lösenordet till ditt Trustpilot företagskonto

Vi behöver alla uppdatera lösenord då och då. Kanske vill du göra det starkare eller så behöver du ändra det för säkerhetsskäl.

Oavsett vilken anledning du har, är det enkelt att ändra ditt lösenord direkt från ditt Trustpilot företagskonto.

1. Logga in på ditt Trustpilot företagskonto och håll markören över ditt namn längst upp till höger. Välj Mina uppgifter i rullgardinsmenyn.
  2. I Mina inställningar, under Ändra dina inloggningsuppgifter, klickar du på Ändra lösenord.
  3. I rutan som dyker upp anger du ditt nuvarande lösenord i fältet Nuvarande lösenord.
  4. Ange ditt nya lösenord i fältet Nytt lösenord.
    • Ditt nya lösenord måste innehålla minst 8 tecken, varav minst en stor bokstav, minst en liten bokstav och minst en siffra.
  5. Klicka på Bekräfta lösenord. Ett bekräftelsemeddelande kommer att dyka upp längst upp på ditt företagskonto och därmed kan du försäkra dig om att du har ett nytt, starkt lösenord till ditt konto. Bra gjort!

Har du glömt ditt lösenord? Sånt händer. Vi kan hjälpa dig om du behöver återställa ditt lösenord.