Så inkluderar du en juridisk signatur i dina inbjudningar

Vill du att alla dina inbjudningar ska inkludera en juridisk signatur? Läs om hur du kan inkludera en juridisk signatur i din optimerade eller anpassade mall. Denna funktion är gratis och tillgänglig för alla.

Vad är en juridisk signatur?

En juridisk signatur är de specifika företagsuppgifter som du inkluderar i dina kommersiella e-mails.

Vi har skapat en funktion för juridisk signatur så att du kan visa dina företagsuppgifter längst ner på alla dina inbjudningar.

Borde jag aktivera funktionen för juridisk signatur?

I ett antal länder är det ett lagligt krav att inkludera en juridisk signatur i ditt kommersiella innehåll. Vi rekommenderar dock att alla våra kunder lägger till en juridisk signatur i sina inbjudningar. Detta vittnar om förtroende och transparens, samt gör det enklare för konsumenter att se vem inbjudningarna kommer från.

Vilka företagsuppgifter inkluderar vi i en juridisk signatur?

Vi inkluderar följande företagsuppgifter:

• Företagsnamn
  • Företagets registrerade adress
  • Företagets e-mailadress
  • Organisationsnummer

Hur inkluderar jag en juridisk signatur i mina inbjudningar?

Vår funktion för juridisk signatur är gratis och tillgänglig för alla våra kunder. När funktionen är aktiverad lägger den automatiskt till en juridisk signatur i din optimerade mall.

Om du föredrar att lägga till en juridisk signatur till din egen anpassade mall, så kan du få några tips här.

Så ställer du in den juridiska signaturen i din optimerade inbjudningsmall

Gå till Trustpilot Business > Inbjudningar > Inbjudningsinställningar, och klicka på Juridisk signatur. Fyll i formuläret och klicka på Spara ändringar.

Viktigt: Den juridiska signaturen kommer endast inkluderas i de inbjudningar som du har ställt in med Trustpilots optimerad mall. Du behöver ställa in dina anpassade mallar separat.

Var visas den juridiska signaturen?

När du har ställt in din optimerade mall till att visa den juridiska signaturen, kommer den att visas automatiskt längst ner på dina inbjudningar.

Se exemplet nedan.

Så ställer du in den juridiska signaturen i din anpassade inbjudningsmall

Ifall du använder en anpassad mall, kan du lägga till en egen juridisk signatur där. Tänk på att Trustpilots optimerade mallar testats noggrant och även om egen anpassad mall ger mer flexibilitet i design kanske du vill ge Trustpilots optimerade mallar ett försök.

För att inkludera en juridisk signatur i din egen mall, lägger du helt enkelt till de nödvändiga företagsuppgifterna (beskrivna ovan) på samma sätt som du skulle lägga till annan information i sidfoten. Du kan behöva hjälp från din designer.

Kan jag ta bort min juridiska signatur?

Vi rekommenderar att alla våra kunder lägger till en juridisk signatur i sina inbjudningar. Men du kan inaktivera funktionen i den optimerade mallen genom att gå till Inbjudningsinställningar > Juridisk signatur, och klicka på Nej.

På egna mallar, tar du helt enkelt bort den juridiska signaturen med hjälp av mallredigeraren.