Inkludera en juridisk signatur i dina inbjudningar

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Enhance.

Skaffa modulen

I denna artikel kommer du lära dig hur du inkluderar en juridisk signatur i din inbjudningsmall och varför du bör göra det.

Vad är en juridisk signatur?

En juridisk signatur är den specifika företagsinformation som du enligt lag är skyldig att inkludera i kommersiellt innehåll. Vi har skapat en funktion för juridisk signatur så att du kan automatiskt visa dina företagsuppgifter längst ner på alla dina inbjudningar.

Behöver jag inkludera en juridisk signatur?

I ett antal länder är det obligatoriskt att inkludera en juridisk signatur i ditt kommersiella innehåll. Även om det inte är så i ditt land, rekommenderar vi starkt att du lägger till en ändå. Att göra så bygger förtroende och transparens, samt gör det enklare för konsumenter att se vem inbjudningarna kommer från.

Så här gör du:

1. Gå till ditt företagskonto och navigera till Samla in omdömen > Inbjudningsinställningar och välj Juridisk signatur.
  2. Se till att JA är valt.
  3. Ange den relevanta företagsinformationen i fälten och klicka på Spara ändringar.

Din juridiska signatur kommer nu att visas i sidfoten på alla dina inbjudningar. Detta fungerar bara med Trustpilots optimerade mallar. Om du använder en anpassad mall, behöver du ange din juridiska signatur manuellt. Det gör du genom att lägga till informationen som behövs i sidfoten av din HTML-kod.