Så ändrar du e-mailadressen för ditt företagskonto på Trustpilot

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Kom igång nu

Du kan enkelt ändra ditt företagskontos e-mailadress oavsett om du vill göra detta av säkerhetsskäl, för att ändra vem som är kontoansvarig eller till följd av en sammanslagning. I denna artikel går vi steg för steg igenom hur du gör.

Följ dessa dessa steg för att ändra e-mailadress:

1. Logga in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Personligt konto.
  2. Ange den nya e-mailadressen för ditt företagskonto under Säkerhetsinställningar > E-mail. Klicka därefter på Ändra e-mail.

1. Ange ditt lösenord i rutan och klicka på Fortsätt. Du får nu automatiskt ett bekräftelsemail från oss.
  2. Gå till din inkorg och öppna bekräftelsemailet. Om du inte har fått ett sådant inom några minuter, kan det ha hamnat i din skräppost.
  3. Klicka på Bekräfta e-mail, så skickas du tillbaka till Trustpilot för att välja ett nytt lösenord.

1. När du ändrar e-mailadressen för ditt konto behöver ange ett nytt lösenord. Ange det nya lösenordet två gånger, och klicka därefter på Spara lösenord för att bekräfta.
  2. Ett bekräftelsmeddelande kommer nu visas. Klicka på Gå till inloggningen för att logga in på ditt konto med dina nya uppgifter.