​Så här ändrar du e-mailadressen till ditt Trustpilot företagskonto

bland är flera olika människor delaktiga i skapandet av ett Trustpilot företagskonto. Nu kan du ändra e-mailadressen kopplad till ditt konto.

Det kanske var så att en person registrerade ert företag på Trustpilot med en e-mailadress, men en annan behöver skicka inbjudningar till kunder och svara på omdömen. Eller så har ditt företag slagit samman med en annan verksamhet och din e-mailadress har ändrats. Oavsett vilken anledning du har, så kan du ändra e-mailadressen till ditt Trustpilot företagskonto.

Ändra e-mailadressen till ditt Trustpilot företagskonto

1. Logga in på ditt Trustpilot företagskonto och håll markören över ditt namn längst upp till höger. I rullgardinsmenyn väljer du Mina uppgifter.
  2. När du är inne på Mina inställningar, anger du din nya e-mailadress i E-mail-fältet under Ändra dina inloggningsuppgifter. Klicka på Ändra e-mail.
  3. När du blir ombedd att bekräfta skriver du in ditt lösenord och klickar sedan på Bekräfta lösenord.
  4. Ett bekräftelse-e-mail skickas till din nya e-mailadress. I e-mailet klickar du på Bekräfta e-mail.
  5. I bekräftelsesidan som öppnas upp behöver du även skriva in ett nytt lösenord för ditt Trustpilot företagskonto. Bekräfta lösenordet och välj sedan Spara lösenord.
  6. Klicka på Gå till inloggningen för att åter logga in på ditt Trustpilot företagskonto. Nu är det klart!